Aflevering 246: Nico’s Amerika

Amerika! Het land van de mogelijkheden en vrijheid, waar iedereen welkom is. Land van de vrij, thuis van de braaf. Oh, Amerika, met je steden en je wegen, net als overal op de wereld. Land waar Nico Naus, onze gast in deze aflevering, tevens de vriend van Ype, het afgelopen jaar werkte als wetenschappelijk onderzoeker bij Virginia Tech – go Hokies! Botte en Ype willen er alles over weten, want wat mankeert Amerikanen in vredes… nee, ach nee, wat zijn ze aardig toch eigenlijk. Ook al lopen ze met een doorgeladen gun aan hun riem. Amerika, een land van tegenstellingen. You were wrong about Amerika.

Shownotes

Virginia Tech, de universiteit waar Nico werkt

Blacksburg op Google Maps

Virginia Tech shooting in 2007 (32 dodelijke slachtoffers)

You’re wrong about – hete koffie in de Mc Donalds

Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA)

Flo ontmoet Ype in de supermarkt

Frau Antje-Duits bij de Driessens thuis

Extreem luid & ongelooflijk dichtbij

Dieren eten

Bill Cosby voor wie het allemaal niet recent heeft herlezen

Documentaire over Gloria Allred op Netflix