Aflevering 301: Met Bonnie

Bonnie Nottroth is Rotterdamse vlogger ‘Bij Bonnie’, socialite, influencer en schrijver van het Leuke Mensen Boek. Dat is een invulboek zoals de vriendenboekjes vroeger op school. Toen Bonnie met haar Nick trouwde, werden er zulke mooie woorden gesproken over vriendschappen, dat ze dacht: waarom zeggen we zulke dingen niet vaker tegen elkaar! Er moet zo’n boekje komen voor volwassenen, en dat heeft ze gemaakt. En wij vinden het een fantastisch idee. Verder alles over Smurfen in New York, Alex Turner in Landgraaf, en de tegeltjeswijsheid ‘Eerst kijken dan zeiken’.

Wil je het boek van Bonnie winnen? Dat kan – in deze aflevering hoor je hoe.

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door de voorstelling ‘Knock-Out’. Boek je tickets via ish.dance/knockout.

Shownotes