Aflevering 310: Ik heb een winkel

De laatste Eeuw van het Jaar, Pia waait, het weer van alle mensen. Tweede van der Helst, Gerard Reve, Gerrie Eickhof, een kleinnood uit de winkel van Ype en een podcast uit de microfoons van Botte. Heel fijne feestdagen, wij zijn er (ijs en weder dienende) 5 januari weer, en we wensen je veel plezier met deze aflevering!

Shownotes

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door ITA. ‘Judas’ is van 10 t/m 20 januari te zien bij Internationaal Theater Amsterdam. Koop nu je kaarten via www.ita.nl

“Wie woonde er in dit huis, en dan weder in dat huis, en hoeveel mensen bevonden zich achter die deuren en ramen verderop, die gelukkig waren? Dat er hier en daar, in een of twee van die huizen net zulk een jongetje woonde als ik, met dezelfde verlangens jegens mij als de mijne jegens hem, dat hield ik voor onwaarschijnlijk, hoewel het niet uit te sluiten was. Maar of het zo was of niet zo was, ik bedoel heel misschien mogelijk maar waarschijnlijk onmogelijk, ja, aan die gedachten had geen mens iets.” – Gerard Reve