Aflevering 334: Het Spel van Ionica Smeets – met Ionica Smeets

Ionica Smeets is er! Ze vertelt over een van haar lievelingsboeken ‘The Westing Game’, en hoe dat nu dank zij haar, en deels door haar, is vertaald in het Nederlands. ‘Het Spel van Westing’ is een spannend moordmysterie voor iedereen. Verder: hoe Noord-Korea binnen te komen, wat jij niet wil dat jou geschied, een nieuwe EP van Popdorian, en verrassingsfeestjes.

Voor Vrienden van de Show is er bij deze aflevering nog een extraatje met Ionica… word ook Vriend van de Show!

Shownotes

Wil je een exemplaar van ‘Het Spel van Westing’ winnen? Stuur dan je oplossing van de puzzel aan ons. We zoeken een vrouwennaam (m/v/x), waar je een willekeurige letter toe kan voegen om een bijvoeglijk naamwoord te krijgen, en dat woord moet voor ‘woestijn’ passen. Mail je oplossing naar ype at eeuwvandeamateur.nl en we geven exemplaren van het boek aan de twee mooiste oplossingen!