Aflevering 335: Verknipt!

We kregen prachtige poppetjes toegestuurd van een fan, maar die deden er een half jaar over om ons te bereiken. Sneller ging het met Ype tijdens rijles. Helaas ging zijn kapper weer wat té snel. Verder een bindende cultuurtip over een queer klassiek concert, een aanbeveling voor een Franse film, en een reis naar Londen. Kortom: niks over voetbal, niks over het nieuwe kabinet, en niks over andere ellende. Alleen maar vrolijkheid. Toch? Veel plezier!

Shownotes

  • Bram de wijs interviewt Troye Sivan YouTube
  • Anders als die Andern – Rotterdams Philharmonisch Orkest met Manoj Kamps
  • Eldorado Netflix
  • Trailer Arrête avec tes mensonges (Lie With Me) YouTube
  • Lieg met mij – Philippe Besson Libris
  • Word Vriend van de Show en beluister het exclusieve verslag van de reis van Nico en Ype naar Londen

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Dienst Toeslagen. Veranderingen in je leven kunnen invloed hebben op de hoogte van je toeslagen. Verandert je situatie? Kijk dan wat dit voor je toeslagen betekent en geef wijzigingen snel door. Zo krijg je het bedrag waar je recht op hebt. Ga naar toeslagen.nl/proefberekening en maak gauw een proefberekening. Of in geval van wijzigingen doorgeven: ga naar toeslagen.nl/pasaan.