Aflevering 336: Op Grindr blijf ik 39 – met Johan Goossens

Johan Goossens is te gast! De schrijver en cabaretier heeft een nieuw boek uit, een bundel columns met de titel ‘Op Grindr blijf ik 39’. Verhalen over wat wij wel Awkward Mini Coming Outs noemen, met tenenkrommende, geestige en herkenbare situaties. En de aangrijpende ontmoeting met Emmanuel. Johan reflecteert ook op zijn seks-cabaretshow, waarin hij naakt op het podium stond. En wat is er toch met zijn auto gebeurd? Veel plezier met deze aflevering!

Shownotes

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door de voorstelling Zomeroffer van theatergroep De Warme Winkel i.s.m. het muziekensemble Asko|Schönberg en muzikale multitalenten Touki Delphine. In het Amsterdamse Bos sterft elke avond, 35 zomeravonden lang, de auto van iemand uit het publiek. Voor tickets kijk op www.bostheater.nl/hetzomeroffer