Eeuw van de Amateur voorjaarstournee 2020!

De Eeuw van de Amateur gaat de theaters in! Botte en Ype, de Bert en Ernie van de Nederlandse podcast, gaan met keukentafel en al op tour, om hun aanstekelijke en licht-neurotische blik op het leven rechtstreeks met de mensheid te delen.

Op het podium vertellen Botte en Ype het verhaal achter de podcast. Ze buigen zich over prozaïsche levenskwesties en diepzinnige trivialiteiten. Ze beantwoorden vragen van theezakjes, laten voor eens en altijd zien hoe je succes uitstraalt op social media en nemen je mee in een wereld waarin schaamte en onzekerheid hand in hand gaan met humor en schoonheid.

De Eeuw de Amateur live is de Eeuw zoals je die gewend bent, maar dan intiemer en theatraler. De Eeuw van de Amaturbo eigenlijk – maar dat vonden we als titel toch net iets té.

Dit zijn de data – klik op de namen van de theaters voor kaartjes!

beeld bij voorjaarstournee 2020

Eén antwoord op “Eeuw van de Amateur voorjaarstournee 2020!”

Reacties zijn gesloten.