Aflevering 152: Die keer dat Paulien voor het eerst te gast was

Het is zomer en dat is de reden dat Ype en Botte het eventjes rustiger aan doen. Dit is dan ook een bijzondere aflevering, waarin we je mee terug nemen naar de herfst van 2016. Ype en Botte maakten toen aflevering 22 van de Eeuw, en dat was de periode waarin deze podcast de vorm begon te krijgen die hij nu ongeveer heeft. En aflevering 22 is bijzonder omdat dat de eerste keer was dat Paulien Cornelisse mee deed. 

In deze aflevering praten we over haar boek ‘De Verwarde Cavia’, dat toen net uit was. Anomalisa, een film uit 2015, vond ze een goed voorbeeld van hoe ze haar Cavia-boek verfilmd zou willen zien, en ze zegt iets erg romantisch over haar huisgenoot / vriend / collega / man, Chris, de man met de microfoon.

Voordat we verder gaan: het maken van een podcast kost geld en tijd. Dat steken we er met liefde in, maar om de Eeuw een duurzaam onderdeel van ons leven te kunnen laten blijven, willen we je vragen of je Vriend van de Show wil worden. Voor een bedrag van 2,50 per maand, of een zelf te bepalen bedrag ineens, kan je ons steunen. Als je het kan missen, ga dan naar vriendvandeshow.nl/eeuw. 99 mensen hebben inmiddels een abonnement op de Eeuw – word jij nummer 100?

Hier dus de herhaling van aflevering 22, gemaakt in november 2016, met als gast: Paulien Cornelisse. 

Paulien Cornelisse, Ype Driessen en Botte Jellema in november 2016