Steun ons

De Eeuw van de Amateur wordt met veel liefde gemaakt door Botte Jellema, Ype Driessen en door (soms) Paulien Cornelisse. Het is een onafhankelijke podcast; dat wil zeggen dat we geen subsidie krijgen en aan geen enkele organisatie zijn verbonden, behalve aan onze uitgever Dag & Nacht Media.

Dit betekent ook dat we er niet voor worden betaald om deze podcast te maken. Dag & Nacht Media verkoopt advertenties bij onze podcasts, en soms hebben we een sponsor. Op die manier komt er af en toe wat geld binnen. Mocht je willen adverteren, of iemand kennen die daar wellicht in is geïnteresseerd, dan wijzen we je graag op de mogelijkheden die er bij Dag & Nacht zijn.

Het is een feit dat luisteraars van de Eeuw van de Amateur de leukste, liefste en mooiste mensen op aarde zijn, die ons wel willen steunen. Dat is natuurlijk fantastisch, en dat kan op de volgende manieren.

Als eerste willen we je vragen om afleveringen die je leuk vindt te delen op social media. Dat helpt nieuwe luisteraars om De Eeuw te ontdekken, en jij kan degene zijn die hen er op wees, dus tof! En zet bijvoorbeeld ook eens een aflevering aan als je samen met iemand die de Eeuw nog niet kent in de auto of de trein zit.

De tweede manier is om naar onze live shows te komen en een mok te kopen. We bieden ze niet online te koop aan, want het verzenden van die dingen is een behoorlijk gedoe.

De laatste manier om ons te steunen is financieel. Alle beetjes helpen en we gebruiken het om de podcast mooier en beter te maken. Geef ons niks als je het niet kan missen; je aandacht is ons sowieso al veel waard. Maar als je ons wil steunen omdat je geniet van de podcast, en je vindt dat een eurootje waard, dan kan je vriend van de show worden.

Met de link achter dit plaatje kom je op de website van Vriend van de Show, waar het doen van donaties een optie is.

Superbedankt!