Steun ons

De Eeuw van de Amateur wordt met veel liefde gemaakt door Botte Jellema, Ype Driessen en Paulien Cornelisse. Het is een onafhankelijke podcast; dat wil zeggen dat we aan geen enkele organisatie zijn verbonden, behalve onze uitgeverij Dag & Nacht Media, en ook geen subsidie krijgen.

Dit betekent ook dat we er niet voor worden betaald om deze podcast te maken. Dag & Nacht Media verkoopt advertentieruimte bij onze podcasts, en soms hebben we een sponsor. Op die manier komt er af en toe wat geld binnen. Mocht je willen adverteren, of iemand kennen die daar wellicht in is geïnteresseerd, wijs haar of hem dan vooral even op de mogelijkheden die er bij Dag & Nacht zijn.

Het is een feit dat luisteraars van de Eeuw van de Amateur de leukste, liefste en mooiste mensen op aarde zijn, die ons wel willen steunen. Dat is natuurlijk fantastisch, en dat kan op de volgende manieren.

  1. Laat een review achter in de iTunes Store – een groot deel van podcastluisteraars gebruikt een Apple-device om onze podcast te luisteren, en reviews helpen potentiële luisteraars om De Eeuw te vinden. Luister je via Stitcher? Daar kan je ook een review achter laten.
  2. Laat op sociale media een review achter – waar dan ook; als je van een aflevering hebt genoten, deel ‘m dan. Ook dat helpt nieuwe luisteraars om De Eeuw te ontdekken, en jij kan degene zijn die hen er op wees, dus tof!
  3. Vertel je vrienden, familie en collega’s over ons.
  4. Kom naar live shows en koop een mok – die dingen versturen is takkeduur, dus dat doen we maar niet.
  5. Zet De Eeuw op in je kaaswinkel.

Een laatste manier om ons te steunen is financieel. Alle beetjes helpen en we gebruiken het om de podcast mooier en beter te maken. Geef ons asjeblieft niks als je het niet kan missen; je aandacht is ons sowieso al veel waard. Maar als je ons wil steunen omdat je geniet van de podcast, de kwaliteit er van en de kwantiteit er van, en je vindt dat een eurootje waard, dan kan je die aan ons over maken via PayPal.