Credits

Muziek aflevering 1 t/m 19

De herkenningstune van de Eeuw van de Amateur was bij deze afleveringen een nummer dat Botte zelf heeft gemaakt, met de titel ‘Tralatiersen’.

Muziek vanaf aflevering 20

Vanaf aflevering 20 was er een nieuwe herkeningstune: ‘darix togni’ van Digi G’Alessio, beschikbaar gesteld op freemusicarchive.org onder de CC BY-NC-ND 3.0-licentie. Onder die licentie zijn we verplicht te melden dat dit nummer niet in z’n geheel wordt gebruikt, alsmede dat er een z.g.n. ‘bumper’ is gemaakt met een fragment uit dit nummer.

Thee-thee-thee-thee

Voor de rubriek ‘Het Theezakje’ hebben we een fragment geleend van het nummer ‘Respectable’ van Mel & Kim. Hier te vinden op Spotify.

Logo aflevering 28 t/m 61

Begin 2017 stuurde Peter Aten ons een ontwerp voor een logo, dat we kosteloos van hem mochten gebruiken. Het was een strak en toch ook speels ontwerp, dat met de rondjes een knipoog is naar de ontwerpen van logo’s van programma’s van de Publieke Omroep.

Logo vanaf aflevering 62

Vanaf aflevering 62 gebruiken we een nieuw logo dat is ontworpen door onze eigen Paulien Cornelisse. Je ziet het in al onze uitingen.

Coverart

De foto’s en het grafische werk voor de coverart van de afleveringen, die je op deze website ook terugvindt als foto’s bij de afleveringen, worden gemaakt door Ype, fotostripmaker des vaderlands.

Shownotes Wiki

De Eeuw van de Amateur heeft enthousiaste luisteraars, die graag meeschrijven aan de ‘shownotes’ van de podcast. Dat kan op de eigen Wiki; klik daartoe op ‘shownotes wiki’. Dit is bedacht en technisch mogelijk gemaakt door Nico Naus.