Aflevering 234: Pim Fortuyn – met Bram de Wijs

Bram de Wijs is te gast, videomaker en vriend van de show. Deze aflevering is gepubliceerd op de dag dat het exact 20 jaar is geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord. We praten over deze opmerkelijke opiniemaker en politicus, over de vreselijke moord, en over de nieuwe NPO-serie ‘Het jaar van Fortuyn’. Ype heeft de krant van de dag na de moord nog.

Verder: meer film en video, zoals Heartstopper, Brokeback Mountain, Curb your Enthousiasm en Seinfeld. En Call me by your Name en Death on the Nile. Bram trad na zeven jaar weer op met zijn band Only Seven Left. En een luisteraar kreeg het voor elkaar om een trein te laten stoppen. 

Bram weet een plaswalhalla in Amsterdam; Ype vindt dat je iets nooit te veel kan herhalen; en Botte las de Woerdense Courant. Veel plezier met deze aflevering!