Eeuw van de Amateur Seizoen 4 nieuws!

Stop de persen! Sluit deuren en ramen! De Dag & Nacht podcastserie Eeuw van de Amateur verschijnt per september wekelijks, op elke vrijdag.

De serie, die sinds 2015 wordt gemaakt door Botte Jellema, gaat in de bestaande formule door met fotostripmaker Ype Driessen als co-host. Er komen een nieuwe, spectaculaire elementen in de afleveringen, zoals reportages waarin Botte en Ype samen op pad gaan om iemand te ontmoeten of verslag te doen.

Schrijfster, cabaretier en columnist Paulien Cornelisse blijft natuurlijk als vaste gast regelmatig terugkeren. Paulien heeft ook het nieuwe artwork gemaakt, bovenaan deze mail te zien. Botte en Ype zullen de luisteraar verrassen met onmisbare premium content zoals gesprekken naar aanleiding van labeltjes aan theezakjes, de krant van drie maanden geleden en natuurlijk hun beroemde inbelrubriek de Eeuw-o-Foon.

De hogere verschijningsfrequentie is mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Storytel, uitgever van audioboeken. Voor de trouwe luisteraars is het regelmatig verschijnen van podcasts belangrijk, en Botte en Ype hopen op deze manier nieuwe luisteraars aan zich te kunnen binden.

Het publiek van de Eeuw van de Amateur is in drie jaar tijd gegroeid tot bijna veertigduizend downloads per maand.