Aflevering 263 – Amsterdam Light Festival – word Vriend van de Show!

Hallo en welkom bij een nieuwe aflevering van Eeuw van de Amateur, een wekelijkse podcast vanuit Amsterdam, met deze week iets bijzonders voor onze vrienden van de show. Elke winter wordt in onze stad het Amsterdam Light Festival georganiseerd, een buitenfestival met lichtkunst. Je koopt een kaartje, ontvangt de route met beschrijvingen, en maakt een wandeling in het donker, langs tal van bijzondere werken. Het bestaat ruim tien jaar inmiddels, en de ene keer is de kunst beter dan de andere, maar we vinden het in de maanden december en januari altijd fijn en geruststellend dat het Amsterdam Light Festival er weer is. 

Ype en ik besloten de wandeling dit jaar ook te maken, maar dan met een microfoon er bij, en dat is deze aflevering. Maar… deze aflevering is voor onze Vrienden van de Show. Als je dat niet bent, dan hoor je alleen de eerste minuten van onze wandeling. Als je wel vriend bent, dan kan je het helemaal meemaken. Sterker nog: je kan met ons meelopen, als je dat wil. Je eigen Eeuw van de Amateur audiotour van het Amsterdam Light Festival. Vergeet niet om dat kaartje te kopen, amsterdamlightfestival.com, want het is allemaal in de openbare ruimte, maar zo’n festival moet er volgend jaar ook weer komen natuurlijk, en je hebt al een kaartje voor 7,50.

Wil je deze hele aflevering horen, en je bent nog geen Vriend van de Show, ga dan naar vriendvandeshow.nl/eeuwen voor 2,50 per maand mag je je ‘vriend van de show’ noemen en heb je toegang tot alle extra’s die we maken. En ook deze hele aflevering! Veel plezier!