Steun ons

De Eeuw van de Amateur wordt met veel liefde gemaakt door Botte Jellema, Ype Driessen en door (soms) Paulien Cornelisse. Het is een onafhankelijke podcast; dat wil zeggen dat we aan geen enkele organisatie zijn verbonden, behalve aan onze uitgever Dag & Nacht Media, en geen subsidie krijgen.

Dit betekent ook dat we er niet voor worden betaald om deze podcast te maken. Dag & Nacht Media verkoopt advertentieruimte bij onze podcasts, en soms hebben we een sponsor. Op die manier komt er af en toe wat geld binnen. Mocht je willen adverteren, of iemand kennen die daar wellicht in is geïnteresseerd, dan wijzen we je graag op de mogelijkheden die er bij Dag & Nacht zijn.

Het is een feit dat luisteraars van de Eeuw van de Amateur de leukste, liefste en mooiste mensen op aarde zijn, die ons wel willen steunen. Dat is natuurlijk fantastisch, en dat kan op de volgende manieren.

  1. Deel de aflevering die je leuk vond op social media – waar dan ook. Dat helpt nieuwe luisteraars om De Eeuw te ontdekken, en jij kan degene zijn die hen er op wees, dus tof!
  2. Zet een aflevering aan als je samen met iemand die de Eeuw nog niet kent in de auto zit. Of samen in het OV: start tegelijkertijd dezelfde aflevering en luister zo synchroon met iemand!
  3. Vertel je vrienden, familie en collega’s over ons.
  4. Kom naar live shows en koop een mok.
  5. Zet De Eeuw op in je kaaswinkel.

De laatste manier om ons te steunen is financieel. Alle beetjes helpen en we gebruiken het om de podcast mooier en beter te maken. Geef ons asjeblieft niks als je het niet kan missen; je aandacht is ons sowieso al veel waard. Maar als je ons wil steunen omdat je geniet van de podcast, en je vindt dat een eurootje waard, dan kan je een zelf te bepalen bedrag aan ons overmaken via PayPal.

Ook kan je een sms of iMessage sturen naar de Eeuw-o-Foon (0619906871) met een verzoek om een Tikkie. Houd rekening met enige wachttijd, want we regelen dat handmatig.

Superbedankt!