30 juli 2020 LIVE bij Podcast&Chill in VondelCS in Amsterdam

Deze Podcast & Chill met bevriende podcast de Eeuw van de Amateur zal in het teken staan van Pride. Omdat de 25ste editie van Pride dit jaar niet kan doorgaan is het belangrijk toch stil te staan bij deze belangrijke week. 

Op gepaste afstand van elkaar (in een terras opstelling) kun jij tijdens deze Podcast & Chill door een silent disco hoofdtelefoon meeluisteren met het altijd geestige, inhoudelijke en sympathieke gesprek tussen Botte en Ype. 

De Eeuw van de Amateur is een podcast gemaakt door journalist Botte Jellema en fotostripmaker Ype Driessen. Het is dé podcast over ALLES. 

Zij trachten antwoord te geven op de dagelijkse vragen des levens en zo een handleiding te zijn voor ons bestaan. 

Inloop vanaf: 18:00 

Start podcast: 19:00 

TICKETS ZIJN INCLUSIEF 1 GRATIS DRANKJE