Help ik weet niet hoe te beginnen aan de Eeuw van de Amateur!

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen. Ik hou het kort, maar wil je graag op gang helpen als nieuwe luisteraar van de Eeuw. Er zijn volgens mij drie scenario’s.

1. Ik weet er echt niks van maar ben nieuwsgierig.

Luister de laatste aflevering. Of eventueel twee, drie terug. Dan krijg je al snel een indruk van hoe of wat, met als voordeel dat alles zich zo ongeveer in het heden afspeelt. Je kan op deze pagina iets meer lezen over de personages en de rubriekjes.

2. Ik wil de shows in z’n huidige vorm. Gewoon wat verder terug in de tijd.

Vanaf aflevering 63 maakten we de podcast wekelijks. Hoewel we de vorm toen al zo’n twintig afleveringen hadden, is dat misschien het beste startpunt als je meer wil horen.

3. Ik ben gewoon OCD en wil alles horen.

Okay. Dan heb je dit advies ook niet echt nodig natuurlijk, maar weet waar je aan begint. Met name de eerste twintig afleveringen zijn nogal anders dan wat we tegenwoordig maken 🙂

En ten slotte zijn er nog de Paulien-fans. In de statistieken zien we dat de afleveringen met Paulien Cornelisse extra populair zijn, en dat is volkomen terecht. Zonder iets af te doen aan de andere gasten, is het met Paulien altijd gezellig en interessant. Om in de ‘back catalogue’ te vinden welke afleveringen met Paulien zijn, is hier een handige hulp.