Voorstellingen & de maatregelen tegen corona

De maatregel tegen de verspreiding van het coronavirus hebben gevolgen voor de theatervoorstellingen van Eeuw van de Amateur.

De voorstelling van Eeuw van de Amateur in Theater Kikker in Utrecht is verplaatst naar maandag 28 september. De voorstelling wordt die avond op twee momenten gespeeld, zodat we toch iedereen kunnen ontvangen. Dit regelt de ticketservice. Mocht je een kaartje hebben maar op de nieuwe datum niet kunnen, hou dan je mailbox in de gaten; je ontvangt bericht van de ticketservice met uitleg. De voorstellingen zijn uitverkocht.

De voorstelling van Eeuw van de Amateur in Kantine Walhalla in Rotterdam is verplaatst naar dinsdag 19 januari 2021. Mocht je een kaartje hebben maar op de nieuwe datum niet kunnen, hou dan je mailbox in de gaten; je ontvangt bericht van de ticketservice met uitleg.

Deze informatie is nog steeds onder voorbehoud. Houd deze website in de gaten voor de laatste informatie.

Op woensdag 11 maart speelden Botte en Ype de eerste voorstelling, en op 12 maart, de dag van de bekendmaking van de maatregelen, de tweede. Botte schreef daar een berichtje over, lees het hier.