Contact

Als je over een onderwerp wil meepraten, of een onderwerp wil aandragen bij jouw favoriete podcastmakers, dan is het ’t leukst als je een bericht inspreekt op onze voicemail. We maken per slot van rekening een audioproductie.

De Eeuw-o-Foon is een vaste rubriek in de podcast, waarin we het hebben over vragen waarvan je het antwoord niet kan googlen, levenskwesties of opmerkelijke belevenissen of weetjes van onze luisteraars. Je kan bellen naar het volgende nummer, en de voicemail inspreken:

06 1990 68 71

Hier zijn een paar aanwijzingen:
– Hou het kort. Een voicemail heeft beperkte lengte en het is voor de luisteraar fijn als je meteen tot je punt komt.
– Begin met een anekdote. Wat heb je meegemaakt en/of gevoeld waardoor je ten slotte tot het punt komt wat je met ons en de luisteraar wil delen.
– Bespreek één onderwerp per bericht. Dat maakt het behandelen van je bericht voor ons overzichtelijker (en je mag altijd nog een keer bellen natuurlijk).
– Soms helpt het om het eerst even op te schrijven. Maar… doe het daarna wel uit je hoofd.
– Geen zorgen als het niet meteen gaat. Je kan je bericht wissen, en ook als je zegt: ‘wacht, nee, gebruik deze maar niet’, dan snappen we het wel. Je komt niet in de podcast als je dat niet wil.
– Niet alle ingesproken berichten halen de afleveringen, maar we beluisteren alles. En weet dat wij het altijd leuk vinden om van je te horen!

Fysieke post ontvangen wij graag op het adres van Dag & Nacht Media.

Wilt u adverteren in de Eeuw van de Amateur? Te gek. Mail dan met Dag & Nacht Media, hét podcastplatform van Nederland waar Eeuw van de Amateur bij is aangesloten.

Voor zakelijke berichten, interviewaanvragen en aanbiedingen voor snoepreisjes kunt u dit formulier invullen: